Simpson Europe ny strategisk säkerhets-partner: ”Vi måste höja förarnas kunskap inom personlig säkerhet i bilsport”

TimeAttackNU.se har med Simpson Europe nu en långsiktig partner med kompetens inom personlig säkerhet.

Detta inte bara för seriens utveckling, utan även för att förarna i serien ska de få tillgång till ett fullgott sortiment av hög-kvalitativa produkter för personlig säkerhet.

Varmt välkomna ombord SIMPSON EUROPE!

Redan nu i helgen kan du träffa dom och representanter från TAnu.se (lördag) under STOCKHOLM LIFESTYLE MOTORSHOW på Älvsjömässan.

SIMPSON PERFORMANCE PRODUCTS LOGO

Ett gemensamt SÄKERHETS-SEMINARIUM I NOVEMBER 2014 lade grunden för samarbete, det fanns så mycket viktigt och intressant i seminariets innehåll att ett långsiktigt samarbete kändes helt självklart.

Med gott om tid inför säsongen kommer nu TAnu-ledningen ihop med ”Mr. Motorsport Safety” Jan ”JP” Phersson, att lägga en plan som inkluderar alla aspekter i ett lyckat samarbete:

  1. Finna de självklara fördelarna i hur vi kan nyttja denna unika topp-kompetens som finns inom personlig säkerhet, bland mycket t.ex. hur man monterar och justerar så att utrustning fungerar så effektivt som möjligt.
  2. I ett sponsorskap enas om en perfekt balans mellan varumärkesexponering, kompetensutveckling och förmåner för TAnu.se-förare, prisbord till serien och andra områden i en genuin och fungerande sponsring.
  3. Utveckla varandras varumärken, där TAnu.se drar nytta av Simpson långa erfarenhet och trovärdighet i branschen, kontra nytänk och hur en motorsport som närmast kan liknas en livsstil ger bra utbyte & utväxling.

”Det finns många fina aspekter i detta samarbete, Time Attack representerar en ny växande del av motorsporten och har dessutom en unik och stark image.

Jag har jobbat i branschen i mer än tio år och kommer dagligen i kontakt med förare som inte har en aning om hur den personliga säkerhetsutrustningen skall monteras eller användas.

Att tillsammans med TAnu.se satsa på kompetensutveckling för alla inblandade förare och team känns som ett mycket bra och viktigt steg mot en ökad säkerhet i denna snabbt växande bilsportgren.

Vi kommer fortlöpande presentera vårt engagemang för att uppnå detta bland seriens tävlande. På TAnu.se kommer det finnas erbjudanden som är direkt kopplade till vår satsning.

– Jan ”JP” Phersson, Ägare Simpson Europe.

– – –

FAKTA SIMPSON EUROPE:

Simpson Race Products är ett Amerikansk företag som startade 1959 med fokus på produkter för personlig säkerhet inom bilsport.

Simpson ett av världens största företag inom området och äger bland annat HANS och Safety Solutions som utvecklade det nya Hybrid-skyddet. Man tillverkar produkter för SFI, NASCAR och FIA reglerad Motorsport.

Simpson Europe AB det Svenskägda företaget som sköter försäljning, distribution och marknadsföring i Europa och Ryssland.

– – – – –

Träffa ”JP” hela denna weekend på Älvsjö-mässan och få all hjälp redan nu du behöver för att ha rätt säkerhets-utrustning inför säsongen.

Givetvis är kanon-erbjudanden för dig som är förare i TAnu.se runt hörnet också!

På VÅR FACEBOOK lottar vi ut två fribiljetter (lör el. söndag), och glöm inte att komma förbi på lördag för att träffa TAnu.se ansvariga också!