Sommarens bonus: TAnu.se bjuder in Förare & Partners till Solvalla STCC, Lördag 6 September!

Med tre veckor kvar till seriefinal på Karlskoga 10 aug, så finns redan de som tänker ”vad händer sedan”…?

Nu kan vi spika en enorm bonus och rolig nyhet för alla förare & partners till TAnu.se 2014: Vi välkomnar er till att tillsammans njuta av SOLVALLA STCC, Lördag 6 September!

Tack vare ett nära samarbete mellan seriens Media & PR-ombud och STCC har detta varit en riktig guldklimp i Svensk Motorsport, som Sveriges Time Attack mästerskap (est. 2012) fått ta del av.

REDAN FÖRRA ÅRET (KLICKA!) fanns på plats ett par Time Attack-bilar, och många glada gäster från TAnu.se-serien fick kolla på racing; mitt i centrala Stockholm.

Nu upprepar vi succén, i större skala än någonsin!

Vi vill härmed hälsa alla förare i TAnu.se 2014 samt partners välkomna till en minnesvärd dag Lördag 6 September, Stockholm Solvalla:

Solvalla

(Klicka på bilden för att få en större version! Foto: Martin Fördal Persson – BILBILDER.SE)

– – –

I korta drag innebär erbjudandet ett paket där fribiljett samt tillgång till vår egna monter på plats ingår. Där bjuder vi på lättare förfriskningar och fika, förutom att ha en egen samlingsplats i det förväntade smockfulla Solvalla.

Det kommer en rad speciella gäster, och alla bakom TAnu.se är på plats. Vi räknar med att det blir en hiskelig mängd Time Attack-älskare på plats!

Paketet erbjuds fritt till samtliga förare som tävlat i TAnu.se denna säsong (ej King of Mantorp).

Dagen börjar ca 09.00, och kontaktperson som hjälper er med era biljetter på plats är Pontus (070-255 23 84), för allmänna frågor om eventet kan ni maila på media@timeattacknu.se.

Självklart kommer mer information om detta ju närmre vi kommer, se bara till att boka dagen redan nu- så kommer TAnu.se kontakta varje enskild förare för OSA.

– – – – –

OBS! Detta innebär att ni som skriver upp er för att tävla på Karlskoga 10 aug, också är välkomna till denna sköna happening- då vi alla träffas och njuter av Racing på högsta nivå tillsammans!

I samband med detta kommer vi också anordna den officiella prisutdelningen för serien, med stor sannolikhet en lika minnesvärd galamiddag där vi förutom att hedra vinnare; även berättar om TAnu.se säsong 2015… som sedan länge påbörjats!