Swedol NY PARTNER TILL TIME ATTACK: “En perfekt matchning”

TimeattackNU.se vill stolt välkomna SWEDOL som ny partner till serien för de nästkommande två åren (t.o.m. 2020).

SWEDOL är den marknadsledande yrkeshandelskedjan med ett komplett sortiment inom verktyg, elartiklar, arbetskläder, fordonstillbehör, hydraulik och förbrukningsvaror; för proffs och privatkunder som efterfrågar kvalitet.

 “Vi har sökt en partner inom detta område i många år och inledde dialogen med Swedol redan inför förra årets säsong.

Vi insåg snabbt att detta var en drömpartner som var en perfekt matchning med värdegrunder snarlika de Time Attack-serien står för: Passion och stort engagemang för det extrema, med hög säkerhet, trygghet och tillgänglighet för alla inblandade.

 Att få en koncern som har över hundratalet rikstäckande butiker och ambition att i koncernens snabba tillväxttakt till 2020 omsätta 5 miljarder (!) kronor i ryggen- känns fantastiskt. 

 Vi är otroligt inspirerade att skapa värden för SWEDOL där vi förutom att hitta nya kundkretsar bland våra förare och följare, löpande från vår tävlingscirkus kommer leverera spännande innehåll och inslag som passar deras varumärke och etablerade status som den professionella användarens val av butikskedja.

                      – Mikael A. Jarosinski, Grundare TimeattackNU.se.


Swedol blir i samband med partnerskapet även titelsponsor till klassen Pro.

Klassen kännetecknas av fordon som bibehållit sin identitet från bilfabriken, har gränslös motoreffekt, extrema aerodynamiska karosspaket- och presterar tider som är överlägset snabbast i Sverige på gatgodkända däck (s.k. semi-slicks med E-märkning). 

“Vi tror att TA attraherar vår kundgrupp samt att förarna hittar mycket av vad de behöver, både till sin TA satsning och även i sin profession hos Swedol.”

– Leif Åslin, säljchef mellan-Sverige

Under säsongen kommer flera aktiviteter att hållas i Swedols butiker samt i samband med tävlingar liksom profilering på själva banorna.

Seriens förare och följare kommer också få förmånliga erbjudanden under hela säsongen. 


KALENDER:

Ring Knutstorp 10-11 maj

Kinnekulle Ring 7-9 juni

Mantorp Park 28-30 juni

Gelleråsen, Karlskoga 23-25 aug


KONTAKT: 

TimeattackNU.se: Mikael A. Jarosinski, Sälj/Media/Partneransvarig (Tel: 0738121190 Mail: mikael@timeattacknu.se)

Swedol: Leif Åslin, säljchef mellan. Tel: 070-305 19 17 Mail: leif.aslin@swedol.se 


FÖLJ:

TIMEATTACKNU.SEFACEBOOK INSTAGRAM

SWEDOL.SE