YOKOHAMA inleder samarbete med Time Attack: ”Ett starkt mervärde för de tävlande”

Med bara veckor kvar till säsongspremiären presenterar Time Attack ännu ett starkt varumärke inom global motorsport som samarbetspartner till serien: Däcktillverkaren YOKOHAMA och dess Svenska generalagent. 

YOKOHAMA levererar enastående prestandadäck till de flesta segment inom fordonsbranschen. Allt från premium biltillverkare, supersportbilar och extrem motorsport världen över- till även ha utbud av  kvalitetslösningar inom transportindustrin och den vanliga bruksbilen.

Sedan många år har det klassiska svart/röda varumärket etablerat sig som ett globalt val även inom just Time Attack.

Historia finns det gott om. Från de tidiga loppen på Tsukuba Circuit när sporten föddes i Japan på 90-talet, till att vara huvudsponsor av WORLD TIME ATTACK sedan dess start 2009.

I Sverige har varumärket varit det dominerande valet av däck hos gatbilar i Club (AD08R) liksom de snabbaste karossbilarna på slicks i Unlimited (A005). 

Dessa däck kommer via serien alla tävlande förare få ta del av till v ä l d i g t förmånliga priser, för att underlätta tävlandet och ge förutsättningar att åka på snabba/fräscha däck hela säsongen:

”Däck är en fundamental del av upplevelsen och totala prestandan i en bil. Det spelar ingen roll om du är en entusiast som tar dina första varv på bana, till att vara en tävlingsinriktad veteran med en extrembil; bra däck är ett måste.

Det gör mig väldigt glad att kunna fylla en länge efterfrågad lucka hos oss av våra förare, med att ta in en däckleverantör som erbjuder den distinkta kvaliteten som behövs till att jaga personbästa… men samtidigt kan erbjuda det till ett attraktivt pris (till våra anmälda tävlande).

I samtalen med Yokohama Sverige har vi hittat en likasinnad samarbetspartner som tror på motorsporten i Sverige.

Vi i Time Attack ser fram emot att tillsammans med våra passionerade förare bygga en långsiktig relation som kan skapa vinnande vägar för alla parter!”

– Mikael A. Jarosinski, Grundare TimeattackNU.se.

(Johan Palmqvist gjorde debut i Time Attack 2018 som total nybörjare i Club.)

Från och med idag kan alla anmälda till serien med DRIVER 2019″ status (ANMÄL DIG IDAG *KLICKA!*) beställa toppvalet i Club-klassen Yokohama AD08R med upp till 40% rabatt mot redan pris-pressade Däckonline (!).

Kampanjen är ett riktat initiativ för att tillsammans med Yokohama Sverige främja insteget i vår nybörjarklass.

”Vi är oerhört stolta att TimeattackNU-serien har valt Yokohama som partner till en av de snabbaste växande motorsport-klasserna i Sverige.

Med erfarenhet och tekniskt kunnande från alla världens racerbanor ska vi se till att förarna ges de bästa förutsättningarna för bra racing.”

– Göran Bengtsson, VD Yokohama Sverige.

Kampanjen kommer även gälla alla som anmäler sig till kommande AM-klasser, som även får ta del av attraktiva marknadsledande priser på R- däcket Yokohama A052.

Det räknas som ett av marknadens vassaste om man ser till hållbarhet, egenskaper i regn och jämn prestanda- för den som gärna kör fler varv i taget för att uppnå sitt PB.

Enstaka erbjudande kommer släppas under hela säsongen med tillfälliga erbjudande på hela Yokohamas sortiment, alltså kommer du kunna köpa däck till din bruksbil samt även att tillfälliga priser på A005 Slicks kommer under hela sommaren.


HUR BESTÄLLER JAG? 

Samarbetet är utformat så att däcken måste beställas direkt av serien.

Vänligen kontakta david@timeattacknu.se med dina dimensioner, så återkopplar vi med specialpriserna där. 

Däcken faktureras till dig som privatperson eller på ett företag, och skickas från Yokohama Sverige till den adress du önskar (frakt ingår) så kan du själv montera dom lokalt.

Enkelt och smidigt!


KALENDER:

Ring Knutstorp 10-11 maj

Kinnekulle Ring 7-9 juni

Mantorp Park 28-30 juni

Gelleråsen, Karlskoga 23-25 aug


KONTAKT: 

TimeattackNU.se: David Johansson (Mail: david@timeattacknu.se)