TAnu.se FOTOGRAFER: Välkommen ombord Martin ”Bilbilder.se” Fördal Persson (#2 av 3 seriefotografer)

Ett utan tvekan toppnamn inom sitt kunnande, vi välkomnar Martin BILBILDER.SE Fördal Persson ombord som seriefotograf #2 av 3 2014.

Martin har en otrolig spetskompetens som vi dessutom tror kommer färga av sig på våra andra fotografer, liksom i samarbete att de kan ta varandras kreativa arbete till nästa nivå.

Vi har redan presenterat Hjalmar Van Hoek (JALLEGRAPHICSsom ni kan läsa lite mer om HÄR (KLICKA!). 

#3 är ytterligare en fotograf med en säregen stil, och det kittlar i magen när man tänker på vilken underbar inramning alla våra event foto-mässigt kommer ha denna säsong…!

_MG_1884

– – –

Jag heter Martin Fördal Persson. Jag har hållt på med bilfotografering på min fria tid sen 2005. Jag har under dessa år hunnit testa på det mesta och behärskar i stort sett allt från actionbilder till avancerad ljussättning, så länge det är en bil framför linsen är jag nöjd.

Under detta året med TA.nu ser jag fram emot att leverera mycket action från banan och stämningen i depån, men hoppas också ni är intresserade av mina lite mer omfattande shoots efter körningarna.

Min målsättning är att leverera bilder så fort som möjligt efter eventen.

Tillsammans med Hjalle och xxx (TBA!) kommer det bli en go blandning bilder som jag tror alla kommer känna sig nöjda med i slutändan.

– Martin Fördal Persson

– – – – –

Martin kommer även få ett utökat ansvar för hela seriens Press-avdelning, detta ber vi att återkomma till.

Läs gärna mer om vårt ”2.0-paket” där du kan vara med hela säsongen av TAnu.se och garanterat få fina bilder på din bil som bonus. KLICKA HÄR FÖR FULL INFO!