”It’s go time” två veckor in på säsongen, vad vi rivstartat med hittills (Vecka 10 + 11)

Veckan har passerat otroligt snabbt, och det märks att säsongen är runt hörnet när entusiasmen bland alla oss bankörnings-fantaster är på topp!

Vi på TAnu.se har dock bara börjat, men ville göra en enkel resume om vad vi hittills presenterat i stora drag; medan vi fortsätter ånga fram mot premiär 10 Maj (KALENDER 2014).

När vi inledde ”It’s go time” kampanjen efter att ha laddat en hel vinter lite i det tysta, så blev nog många glada och vi hoppas nyheterna varit spännande att följa. Mer är på väg!

_DSC9266(TAnu.se Media-gruppen brinner för att presentera sporten ur sin bästa sida, nedan bild av seriefotografen Hjalmar Van Hoek (JALLEGRAPHICS).)

– – – –

KRÖNIKA: “It’s GO time” = Nu bryter vi vinterns tystnad och laddar för en kanon-säsong!

Efter en lång vinter där vi som etablerad aktör valde att arbeta med förberedelser inför säsongen, och iaktta vad som händer med Time Attack-scenen i övrigt- så var det mångas tålamod som frestades.

I en öppenhjärtigt krönika skrev seriens Media & PR-chef Mikael Jarosinski om senaste tiden, och tackade för lojalitet & förståelse för att kvalitet tar tid att bygga.

– – –

NYHET! Läs allt om vårt 2.0-paket för 2014, nu endast 7490:- för hela säsongen och många fler nyheter

Utan tvekan den största nyheten, att vi lyckats komprimera paketet till tre datum av hög kvalitet- för en sensationell prislapp när det gäller kvalitativ bankörning av detta gränssnitt.

Dessutom nämna många nyheter om hur våra event ska bli öppnare, men spetsen i tävlings-serien är vassare än någonsin med bl.a. samarbete med stora World Time Attack Challenge.

– – –

TAnu.se FOTOGRAFER: Vi presenterar Hjalmar van Hoek aka Jallegraphics som 1 av 3 seriefotografer

TAnu.se FOTOGRAFER: Välkommen ombord Martin “Bilbilder.se” Fördal Persson (#2 av 3 seriefotografer)

Media och snygga foton som ger en representativ bild av vår tävlingsserie & event är otroligt viktigt. Därför har vi rekryterat tre fotografer som verkligen håller hög klass.

Först ut att presenteras var Hjalmar Van Hoek (JALLEGRAPHICS), och kort därpå en till fotograf med otroligt stort branschkunnande i Martin Fördal Persson (BILBILDER.SE).

– – –

Takata utökar sitt samarbetet med vårt mästerskap, bidrar med priser till samtliga klassvinnare

Stolt kunde vi presentera att ett stort varumärke i branschen förlängde sitt sponsor-avtal med oss säsong 2014 (… och utökade det).

Takata Racing går in med priser till alla klassvinnare, och slänger dessutom med 2x uppsättningar bälten till årets ”Spirit of Time Attack” deltagare = En stark uppmuntran till sportsmanship i depån!

– – –

ETT ÖGONBLICK: #04 Peter Wärhner (996 GT3) – Regerande champion “Club”

Vi har gott om profiler i serien, inte bara bland förare utan crew och våra kära partners. 

En ny blogg-serie kallad ”Ett ögonblick” tar korta samtal inför/under säsongen som ger kul info och kanske ibland ett litet skratt.

Peter Wärhner, Champ i ”Club” 2013 tog sig tid att berätta hur han laddar inför en klass högre- och reagerade tveksamt till att kanske ha rollen som ”räv” i depån detta år.

– – – – –

Vi presenterar även smått och gott på VÅR FACEBOOK där ni gärna får vara med.

I övrigt uppmuntrar vi er att så snart som möjligt lämna er INTRESSEANMÄLAN (KLICKA!) då varje dag närmare 10 Maj ökat trycket i vår mailkorg…!