Tio härliga namn plockade från listan av anmälda förare till serien 2012!

Vi kan idag stolt presentera tio namn som vi plockat från de hittills anmälda och klara för hela säsongen. Vi är ca halvvägs in i att fylla platserna, och i vissa klasser börjar det bli lite tjockt. Vi kommer fylla på gradvis då många namn är på väg in men vill förbli anonyma tillsvidare

Uppmuntrar därför samtliga att ladda ned blankett för anmälan till serien HÄR (KLICKA!) och sedan maila den till Mikael@superiorimports.se. Vi skickar en bekräftelse inom kort.

Kostnad för en hel säsong är 5750:- Inkl. moms och vi ber er att läsa MANIFEST: TIO SKÄL ATT KÖRA TA.NU 2012 om du är osäker på vad som ingår för de slantarna.

– – – – – 

Joakim "JoCCe" Dyrstedt – JRM RACING "Super-Evo":

(Bilen som i över ett decennium varit en av Sveriges mest framstående Japanska tuning-bilar, detta gäller tillika föraren känd som "JoCCe" som är en pionjär i branschen. Nu vassare än någonsin!)

– – – – – 

Robin "Phantom" Antonsson – Toyota Supra powered by MajoR:

(Senaste två årens kung på den Japanska Time Attack scenen, Robin kör alltid så det ryker och med en "snällare" mapp på över 800RWHP blir han en favorit att följa än en gång!)

– – – – –

Daniel Wembo – Nissan GT-R:

(En kille som gjort sig känd i "Evo-träsket" går över till en splitt ny Nissan GT-R att tävla med i Club. Världens snällaste människa dock med horn som heter duga ute på banan!)

– – – – – 

Mikael "Diket" Borggren – "Saabster SS7":

(Mannen som får ge föraktet mot "Super Seven" ett ansikte. Räds ingenting , allra minst norrmän- och en solklar favorit till vinst i Pro!)

– – – – – 

Carl Winberg – Honda Civic powered by RAIDOPOWER MOTORSPORT:

(En bil som kommer sikta på att sticka hål på många fördomar mot FWD. Carl är en ung kille som kan gå långt på bara passion och drivenhet!)

– – – – –

Helene "Hellen" Nordbäck – Mitsubishi Evo X:

(Vi kommer även ha minst ett kvinnligt inslag i serien då denna läckra Evo X körs av Helene i Club-klassen. En joker och föredöme för er andra att testa i "gatbils-klassen"?)

– – – – – 

Mikael Engblom – Mitsubishi Evo V RS:

(Ännu ett potent bygge av JRM RACING med mer än nödvändig effekt & chassie. Mikael har varit med länge "i svängen" och är även känd som "Norrorts-Micke", och nu blir det debut i Time Attack!)

– – – – – 

Marcus "Mr. Insane" Östlid – Chevrolet Corvette:

(Ett extremt inslag utan dess like som representerar "US modern muscle" med insane mängd hästkrafter under huven. Kommer sätta skräck i mångas backspeglar ut på rakorna garanterat…)

– – – – –

Erik Karlén – Mitsubishi Evo VIII:

(OBS! Ovan bild är från bilens förra "look" då styling-gurun Peter Fält ägde den, nu även totalt ombyggd i motor och chassie med en rutinerad förare med racing-bakgrund i Erik; som även är en av personerna bakom NKM MOTORSPORT!)

– – – – –

Det är med stor stolthet vi även låter dessa personer vara ambassadörer och representanter för "den genomsnittlige trackday-entusiasten".

Vi känner oss säkra på att det kommer vara en otroligt hög nivå på samtliga våra arrangemang, och mycket att ta med oss till 2013 bara vi är lyhörda för vad erfarna förare som dessa har för feedback att komma med under säsongen.

Nu finns ett tjugotal platser kvar för att vara med hela säsongen, missa inte chansen att vara med första året och utveckla Time Attack som Motorsport i Sverige!

OBS! I början av nästa vecka lanserar vi det efterlängtade forumet för siten, tills dess är alla välkomna med feedback på TIMEATTACK.NU FACEBOOK!