Träffa TAnu.se och prova trackday på Gröndal Arena, Eskilstuna NU på lördag!

Det blåser starka vindar runt TAnu.se, och vi försöker hänga med i den stora efterfrågan av att delta i våra event på Mantorp Park och Karlskoga Motorstadion 2014.

Nu på lördag i Eskilstuna finns ett utmärkt tillfälle om du vill träffa folk bakom organisationen, antingen bara för att diskutera deltagande och ta en hamburgare- eller få ett bra tillfälle för ”Test & Tune” av din bil!

Det bästa med detta erbjudande är att det är mycket vänligt mot er som väljer att hoppa på det NYSLÄPPTA 2014-PAKETET (KLICKA!) där du är med resten av vår tävlingsserie = Fullsmockat med körning och annat kul på Mantorp 6 Juli + Karlskoga 10 Aug för endast 4900:- (!).

Gröndal

Erbjudanden för er som redan är anmälda i TAnu.se och som vill hoppa på resterande säsong kommer via Time Attack-newsletter. Det kommer handla om en saftig rabatt väl värd att styra bilen mot Eskilstuna på lördag över.

Om ni inte får detta eller inte skrivit upp er ännu, tveka inte att skicka ett mail till anmalan@timeattacknu.se med rubriken ”Gröndal lördag”.

– – – – –

INFO OM TRÄFFEN:

Allmänt:

Då var det dags igen för ett Superior Meet på Gröndal Arena i Eskilstuna. Perfekt tillfälle att gasa av sig bland glada entusiaster, eller testa bilen inför fortsatt säsong med oss i www.TimeAttackNU.se!

Kolla gärna den glada filmen från förra året:

”OH IN THE SUN, SUN WE’RE HAVING FUN!” Superior & Friends Meet 2013 (Feat. Alx Danielsson & many more) from Superior Media on Vimeo.

Som alltid är det duktiga fotografer på plats.

Vi kör ”Open pit” trackday (Test & Tune) varvat med pass för Drifting och ev.speciella gäster.
Det kommer gå köpa hamburgare och läsk på plats.

Superior-gänget kör allt precis som vanligt och har erfarna förare från vår Time Attack-serie TAnu.se på plats för tips & hjälp i depån. Ett perfekt tillfälle att även träffa människorna bakom denna serie!

Anmälan:

Det kommer kosta 500:- att köra, du blir då indelad i en grupp (Nybörjare/Club eller Erfaren/Pro) och vi har begränsat platserna till 20st = först till kvarn!

Licens från SMA där personförsäkring ingår kostar för dagen 150:- eller för hela året 400:- (Tecknas här: http://www.svenskamotorsportalliansen.se)

För att anmäla sig, gäller följande enkla tre steg:

1. Skicka ett mail med Namn, nummer, mail, bilmodell och antal personer som ska köra/åka med till info@superiorimports.se.

2. Betala in 500:- + 150:- om du vill teckna en SMA-licens till bankgiro. Har du redan licens räcker 500:- Alla som betalt innan har förtur till platserna i depån (först till kvarn gäller och mån av plats).

3. Få en bekräftelse och ett par dagar innan träffen tidsschema plus annan nyttig info.

Frågor går bra att ställa direkt till Micke (0738121190) eller mail mikael@superiorimports.se.

Välkomna, platserna är ”först till kvarn”!

– – – – –

Vi har denna vecka telefontid mellan 10.00 – 15.00 med era frågor direkt till Pontus (070-255 23 84).

För övriga frågor, skicka ett mail till anmalan@timeattacknu.se eller om det gäller regler etc tech@timeattacknu.se. Välkomna!