Boka fortsatt Time Attack-körning i TAnu.se 2014 nu (Mantorp 6 Juli + Karlskoga 10 Aug , 4900:- )!

jdmface081Nu är det hög tid att boka upp resten av sommaren, vi har på de två återstående stora och fina banorna Mantorp 6 Juli + Karlskoga 10 Aug plats för upp till 5 förare i varje klass!

Ta chansen att ta din bankörning till nästa nivå, se vad ditt ekipage klarar i Sveriges bästa Time Attack-event och ta del av vår härliga stämning samt mediabevakning för endast 4900:-!

Efter en lyckad premiär där vi kunde konstatera att samtliga delar av organisationen fungerade bra, så vågar vi satsa på ett fullmatat startfält på två av Sveriges absolut bästa banor.

Vi har ett väldigt enkelt dubbel-paket till ett otroligt attraktivt pris, som dessutom ger full tillgång till ett antal av de ”Test & Tune” trackday-pass som hålls löpande under dagen.

– – –

Mantorp Park, Söndag 6 Juli:

Sveriges centrum och måttstock för effektstinna monster och racingserier.

Det är här rekorden för gatbilar kommer falla på löpande band, och vi uppmuntrar alla entusiaster som äntligen vill få en tid på denna klassiker till bana att anmäla sig.

PRIS: 3200:- (Inkl. Startavgift, tillgång till Test & Tune pass, SMA personförsäkring & licens, Transponder för tidtagning, TAnu.se-streamer, ft + Professionellt tagen profilbild förare/bil)

PRIS endast Test & Tune pass (Trackday): 1000:- (SMA-licens krävs)

– – –

Karlskoga Motorstadion, Söndag 10 Aug:

Framtidens Time Attack-bana bjuder på en oslagbar balans i fart och teknik.

All action går följa direkt från depån och faciliteterna runtom gör denna anläggning perfekt för finalen där årets Time Attack-kungar kröns.

PRIS: 3200:- (Inkl. Startavgift, tillgång till Test & Tune pass, SMA personförsäkring & licens, Transponder för tidtagning, TAnu.se-streamer, ft + Professionellt tagen profilbild förare/bil)

PRIS endast Test & Tune pass (Trackday): 800:- (SMA-licens krävs)

”I choose to Survive”: Premiere of Swedish Time Attack 2014 (TAnu.se) – by Superior Media from Superior Media on Vimeo.

– – –

PRIS MANTORP + KARLSKOGA: 3200+3200 = 6400:- Först till kvarn! Pris 4900:- Inkl. moms!

Intresseanmälan: anmalan@timeattacknu.se eller ring Micke 0738121190.

Hjälp med vilken klass du skall köra i? Maila tech@timeattacknu.se så återkommer vi via tel, eller ring Robin 0707592150.