TRAILER: ”King of Mantorp” 2014 – by Superior Media & Se Alx Danielssons rekordkörning (1.15,2) MED buller-krav OK!

Enormt peppade av vår lyckade helg på Mantorp Park med Time Attack Festival på lördagen, och TAnu.se #2 på söndagen- så tar vi nu ikapp av all positiv media som helgen skapat för oss alla.

Superior Media har med hela sitt team plus extra resurser influgna från utlandet, redan fått klar en maffig video-trailer för den stora film de klipper:

https://vimeo.com/100162379

seq_tr.Still001

– – –

Alx Danielsson sätter 1.15,2… och klarar buller-kravet!

Färskt anmäld till TAnu.se och med sin tävlingsdebut på ”King of Mantorp” var omtalade Rickard ”Supramannen” Cornacchini med sin Porsche RSR.

Under lördagen saknades effekten, och han tappade titeln för att kalla sig kung till Christian Valtonen, men på söndagen hände det grejer under TAnu.se Deltävling #2.

Inte nog med att Rickard själv körde 1.15,1 och tog hem vinst i Pro Unlimited Test, dessutom satte Racingstjärnan Alx Danielsson en 1.15,2 med fullt bestyr för att klara dagens väldigt strikta buller-krav (95dB).

Vi anser att detta är förutom faktum en tid som aldrig satts av karossbil på Mantorp tidigare, ett smärre tekniskt under och stark fakta i att det går klara buller… och slå rekord ändå.

Nyheten hamnade på framsidan av Teknikens värld online:

http://teknikensvarld.se/se-alx-danielssons-bullerfria-rekordvarv-runt-mantorp-park-153377/

– – – – –

Vi kommer ladda om skarpt för en fullkomligt brutal final på Karlskoga 10 Aug, där SMR Porschen garanterat har hungriga finnar som kommer göra allt för att trumfa Richard.

Under veckan släpps otroligt mycket media och nyheter från helgen, samt kompletta resultat.

För frågor om att anmäla sig (viss förtur ges just nu) till sista deltävlingen, skicka ett mail till: anmalan@timeattacknu.se!