VÄLKOMMEN! Turbohuset AB dukar upp ”turbo-laddat” prisbord till TA-Festival och nya ”Pro Unlimited Test”-klassen!

Tack vare nära samarbete med VALTONEN MOTORSPORT har en lojal och högst kompetent partner till dem anslutit till TIMEATTACKNU.SE för ett långsiktigt samarbete.

Varmt välkomna önskar vi alltså TURBOHUSET AB! Detta innebär att vi har ett synnerligen väldukat prisbord att se fram emot, med turboaggregat av högt värde till flera klasser och vinnande ekipage.

turbohuset

– – – – –

TURBOHUSET AB har i största bemärkelse intresserat sig för den nya ”PRO UNLIMTED TEST-KLASSEN” (KLICKA!) som introducerades för ett tag sedan, för ekipage som kör på slicks eller inte klassar in i vanliga reglementet.

Detta är ju den inofficiella ”Valtonen-klassen”, och därför tyckte Kimi Sulin på koncernens huvudbolag Turboteknikka OY att dessa kombattanter skulle ha fina priser att se fram emot:

”Vi har stöttat Valtonen Motorsport i många år, och sett vilken utveckling deras PR-närvaro i sociala medier haft sedan de hoppade ombord den Svenska Time Attack-serien TAnu.se.

Med rätt ambitioner för internationell samverkan och bygga broar med Finland, så kändes steget i att inför en klass för slicks-bilar rätt i nuet.

Där går vi in med priser till plats 1 – 3 över de två race som återstår i ”P.U.T-klassen”, samt att ”King of Mantorp” även får något att slåss om förutom prestigen i att vara snabbast.”

– Kimi Sulin, marknadschef Turboteknikka OY.

Inte nog med det, TURBOHUSET AB går dessutom in med nytt förstapris i Club-klassen, där vinnande ekipage över säsongen får en splitt ny turbo från Garrett för sitt kämpande.

Dessutom inför de ett ”Spirit of Time Attack” pris som under Time Attack Festival deras ut till det ekipage som av tävlingsledningen bedöms ha kämpat hårdast under dagen!

– – –

PRISPLAN TANU.SE x TURBOHUSET AB 2014:

– – –

”P.U.T” slutgiltig poängtabell:

Vinnare: HX50MFS

Tvåa: HX35

Trea: SuperHX35

– – –

”CLUB” mästerskap:

Total vinnare: Garrett GT2871

– – –

”King of Mantorp” 2014, 5 Juli:

Slicks: HX50MFS

R-däck: HX35

Gatdäck: SuperHX35

– – –

Time Attack Festival, 5 Juli:

”Spirit of Time Attack by Turbohuset”: Hederspris, TBA.

_DSC7878

– – – 

FAKTA TURBOHUSET AB:

Turboaggregat för alla slags fordon

Turbohuset AB importerar turboaggregat av märket Mitsubishi, aggregat av märket Holset tillverkade av Cummins och KKK- och Schwitzer-aggregat tillverkade av BorgWarner Turbo Systems.

Vi levererar även bl.a. Toyotas och IHI:s turboaggregat och reservdelar.

Vi är experter på turboaggregat och vår personal behärskar såväl tunga arbetsmaskiner som personbilar och båtar. Vi kan även turboaggregat för trimning och naturligtvis service för alla slags turboaggregat.

Vi har ett rikstäckande nät av återförsäljare. Om den modell du behöver inte finns i vårt lager i Stockholm, får vi den snabbt från tillverkaren.

Turbohuset AB grundades år 2009.
Företaget hör till Turbotekniikka Oy-koncernen.

– – – – –

ANMÄL ER REDAN NU (KLICKA HÄR!) till Time Attack-Festival 5 Juli, en storslagen fest för allt från nybörjare till rediga fartmonster!

Vid allmänna frågor, ring Micke (+46738121190) eller Pontus (+702552384). Välkomna!