VÄLKOMNA! Ferrita ansluter till TAnu.se som teknisk partner 2014

Ett av branschens mest renommerade företag inom sitt område hoppar ombord TAnu.se som Teknisk Partner resten av 2014.

Samarbetet knyts med stor glädje och förväntan över att utveckla sporten på flera områden, inte minst när det gäller den nya tidens racing där bullerkraven knappast kommer minska!

FERRITA har länge levererat hand-byggda avgassystem och komponenter kring detta, med stor stolthet i att allt är ”Made in Sweden”.

Ferrita

Hög kompetens och kvalitet har varit ledordet i alla år sedan starten 1959, och inte minst sedan det förvärvades av nuvarande VD Micael Ljungström 1991.

Idag är verksamheten en sprudlande källa av klassisk Svensk ingenjörskonst, som levererar lösningar till industri, militär och allt inom bilbranschen… självklart är racing & motorsport på alla nivåer ännu det som hjärtat brinner för mest:

”Vi är djupt involverade i motorsporten, från att se till att entusiasten får en skräddarsydd lösning till sin gatbil- till riktiga raceåk som kör 24h långlopp eller sprint.

Time Attack representerar för oss ett strålande case av korsbefruktning av detta, alla kan vara med från en vässad Golf GTi till de vansinniga rekord-slående byggena med närmare -1000HK.

Som den etablerade aktören inom Svensk Time Attack så tror vi på TAnu.se som partner, och vi på FERRITA kommer bistå på alla sätt vi kan i att dess utövare får hjälp med allt från högt presterande flöde; till att klara den nya tidens bullerkrav!”

Micael Ljungström, VD FERRITA SWEDEN AB.

25758-6228050-shopw-c0afb5

”DB-AKUT” UNDER MANTORP 5-6 JULI + KARLSKOGA 10 AUG:

I det första skedet kommer vi på Time Attack Festival Mantorp Park denna helg (5-6 Juli) att ha ett stort sortiment levererat av Ferrita som kan hjälpa till med buller och dB-krav.

Vi kallar detta initiativ ”dB-aktuen” och dessutom har vi ordnat att det finns en svetsare på plats.

Alla stora banor i Sverige går mot strängare och strängare buller-krav (95 dB), och vi på TAnu.se vill ligga rätt i tiden med att handleda entusiaster i hur detta faktiskt går att lösa.

Bland flera stora profiler i vår serie är det anmärkningsvärt att kraven klaras, trots effekter på sanslösa nivåer och snabba tider som bevis = Det går anpassa sig… och då få köra var man vill, när man vill- bara man använder rätt produkter!

– – – – –

Vi på TAnu.se är mycket glada över detta samarbete, som färskt inletts; men redan fått handlingskraftigt stöd och förtroende i ryggen.

Med hjälp av kompetens och bransch-vana från företag som Ferrita, kommer vi utan tvekan snabbt nå våra delmål och skapa en fin scen för alla trackday-åkare som vill ta sin körning till nästa nivå!