Vi presenterar Simpson Europes superdeal för alla förare på Hjälm, hybrid device & overall

SIMPSON EUROPE och TAnu.se fann varandra direkt vid ett lyckat gemensamt seminarie om personlig säkerhet i November 2014.

Redan i Januari gick man sedan gemensamt ut om ambitionerna HÄR och hade även ett mycket lyckat event på stor BILMÄSSA I STOCKHOLM under samma period.

Nu ser vi första etappen av partnerskapet där förarna får en unik ”superdeal” framförhandlad av serien, som dessutom ställer krav på att de som tar del av den även mottager ovärderlig utbildning i ämnet.

Ännu ett ”win-win” scenario för alla i Svensk Time Attack alltså!

sim_hybrid-pro-1

 

Det är ett sant nöje att visa vad vi som arrangör kan erbjuda förare när de samlat sig med ett stort förtroende hos oss redan så långt bak som i höstas.

Tack vare denna volym kan vi få ombord kvalitets-företag med särskild kompetens och unika produkter på tåget likaså.

Som utlovat kommer alla förare i TAnu.se 2015 få en 40% (!) rabatt på utvalt sortiment de valt ut med särskild inriktning på Time Attack.

Simpson Europe är utan tvekan med på det transparenta och icke myndighetsutövande språk vi i serien håller vid gentemot våra förare; när det gäller diskussioner om regler, miljökrav och allting gällande praktiska bitar i TAnu.se.

Tack vare att de håller en såpass hög kvalitet och funktion på sina produkter, kan de flesta förare själva dra slutsatser om deras nytta efter lite utbildning & upplysning.

Vi ser fram emot att bygga synergi med ”JP” (ägare Jan Phersson) och Magnus m.fl som brinner för personlig säkerhet lika mycket som vi brinner för utvecklingen av Time Attack i Sverige.

Simpson Europe kommer utan tvekan ”färga av sig” i depån redan till premiären, faktiskt redan till Påskhelgen då de medverkar med oss på Elmiamässan 3-6 April.

Ta gärna med er alla tänkbara frågor i ämnet säkerhetsutrustning redan tills dess!

– Mikael A. Jarosinski, Media & PR-chef TAnu.se

2015-01-25 17.14.15

(Intensiv ”staredown” mellan Mikael A. Jarosinski och Simpson-Stig.)

– – –

Samtliga förare får detta mailat till sig, men du kan ladda ner officiella .PDF-dokumentet nedan:

KLICKA FÖR ATT SOM TANU.SE FÖRARE 2015 TA DEL AV 40% RABATT HOS SIMPSON EUROPE!

KONTAKT & TA-ANSVARIG SAMT RÅDGIVNING:

Magnus @ Simpson Europe (070-993 65 60 , magnus.eriksson@simpson-europe.com).

Kom väl ihåg, att rabatten utgår för att man anmäler sig och medverkar vid ett utbildningstillfälle om utrustningen. Det måste också stämmas av från Simpson med din tävlingssiffra och betald anmälningsavgift TAnu.se 2015.

Det går självklart bra att beställa omgående, men har du inte gått utbildningen (kostnadsfri) debiteras du rabatten efter säsongen.

Utbildningar kommer hållas på testdagar 22 Maj Kinnekulle samt 3 Juli Mantorp Park och är obligatoriska. Vi återkommer med mer detaljerad info!

– – – – – 

Mer information om Simpson Europes roll och ansvar i årets serie får ni efter Elmiamässan då de finns på plats för att ta era frågor inför säsong samt visa upp ett sortiment av deras produkter.

Tveka inte att kontakta Magnus på Simpson Europe med frågor (magnus.eriksson@simpson-europe.com) eller direkt till TAnu.se för allmänna frågor (info@timeattacknu.se).