VIDEO: Se hela den historiska presskonferensen i HD med TAnu.se 2015 kick-off samt Alx Danielssons #nutsGTR

IMG_4729_Henrik8Tack vare SPEEDLAB STREAMING fick de fantastiska presskonferens som anordnades av främst Alx Danielsson och hans partners runt #nutsGTR en bevakning som gick följa *Live* på nätet.

Nu har Speedlab fått upp den i sin helhet, i härlig HD-kvalitet och utan avbrott.

Vi lovar att den ca 1.5 timmen är späckad med i första delen nyheter runt serien 2015; men även i eftersnacket en hel del intressanta röster från förare, partners, media och dylikt.

– – –

Under hela uppladdningen fram till vår stora medverkan i Påsk på Elmia 3-6 April så kommer vi fördjupa oss i de enorma nyheter som en efter en presenterades.

Det var allt från TV-avtal, stort publikt event utanför seriekalendern på Mantorp Park, ett pris på Alx huvud och mycket mer!

– – – – – 

Vi vill tacka alla som medverkade på denna härliga tillställning som hölls på nybyggda HOTELL KUNGSTRÄDGÅRDEN med a l l form av generös gästfrihet man kan tänka sig.

Hela tävlingsserien är för närvarande utsåld, men att skriva upp sig på reservlista kan ge resultat- samt förtur till testdagar och övriga event arrangerade av TAnu.se.

Tveka inte att sända ett mail till anmalan@timeattacknu.se så lovar vi göra vårt bästa för ett ge dig rätt Time Attack kick 2015!