VIDEO: Sveriges första Time Attack race @ Kinnekulle Ring av O’snap x Superior Media

Den 29 Juni 2012 hölls Sveriges första officiella Time Attack tävling med färskt godkännande av Svenska Bilsport Förbundet i ryggen.

Vi på TIMEATTACK.NU är oerhört stolta över hur detta genomfördes, och nu släpper vi en härlig trailer som retas med det videomaterial våran mediapartner SUPERIOR MEDIA levererat från träffen.

Filmen är redigerad av Superiors norska samarbetspartner Daniel Hovdahl, vars sida på Facebook ”O’SNAP” ni uppmuntras att ”Gilla” genom att KLICKA DENNA LÄNKEN.

Daniel är ombord för hela serien och vi har mycket media av högsta klass att se fram emot hela säsongen!

O’snap: Time Attack.nu – Premiere Teaser from Daniel Hovdahl on Vimeo.

Vi passar på att tacka folk som gjort detta möjligt:

SBF med Pierre Ellison/Anders Eriksson/Håkan Ynge för ett mycket uppoffrande arbete för att få igenom detta reglemente på 3månader.

SMK Trollhättan som arrangörsklubb som ställde upp på 3dagars varsel med funktionärer som bl.a. Mikael Johansson/Jonny Höglund i spetsen- samt Lars Hansson Bil AB i Vänersborg för sponsring av Safety Car och bogserbil.

Stort tack även till Autosmart som bidrog med fina priser till samtliga våra vinnare (RESULTAT FINNER DU HÄR).

Sist men inte minst att alla förare (!), funktionärer, ambulanspersonal, Fredrik Skoghag med tidtagning, cateringansvariga Dan & Anusha, våran profil Alx Danielsson och alla åskådare som var där.

Ni hade ett mycket stort positivt inflytande på det lyckade resultatet!

Inom kort släpps info om hur du kan deltaga i resterande två tävlingar i serien, nästa datum är på Rudskogen i Norge den 17 Augusti.