GALLERI: All action från banan under rond 2, Rudskogen – av Henrik Oulie Media

Vi har äntligen nöjet att i samarbete med SUPERIOR MEDIA och deras "Selected" fotografer; presentera seriens officiella foton från Rudskogen och rond 2 i TimeAttack.nu 2012.

Denna gång hade vi en ung norsk man på plats för att sköta detta, och vi hoppas ni gillar HENRIK OULIE MEDIAS insats med att hitta all action från banan – Del 2 med bilder från Depån och "vimmel" hittar ni PÅ DENNA LÄNK (KLICKA! *UPPDATERAS SNART*).

Ni finnar alla RESULTAT FRÅN RUDSKOGEN HÄR, så kika gärna in och försök få en bild om vem som är vem!

– – – – –

(Vi öppnar starkt med en person som vi var mycket glada över att han deltog i den mytomspunna "Carbon Supran" som tillhör norske Åge Flugre. Han kör oftast i Gatebil Extreme med slicks, men sadlade om helt till seriens fundamentala regler om R-däck, och körde då snabbare än någonsin?! Vi lämnar osagt om vilka faktorer som spelade in i det, men kul för serien och Åge själv!)

(Det dök även upp en hel del norrmän som var utanför tävlan, och bara nyttjade att köra i vårat prisvärda trackday alternativ. Alfan till vänster var lika poppis som den ohyggligt snabba Audi S2'an.)

(Det är inte svårt att peka ut vilken bil Helene Nordbäck kör på banan med de extremt skrikiga "läppsticks-lila" fälgar hon har på bilen. Seriens enda dam lyckades inte klara kvalgränsen i Club Challenge, och lär vara revansch-lysten som få andra på Mantorp Park nu på lördag!)

(Välkända Volvo och numera Evo + Ford tunern Autotech Motor hade med sig ett par bilar till Norge och rekar fältet inför 2013…?)

– – – – – 

(Daniel Wembo sjösatte sin tuuunga Nissan GT-R som JRM Racing pillat en hel del på under Rudskogen i Club Challenge klassen = utsatta konor på banan. "Helt omöjligt och orättvist, går inte hitta rytm" tyckte Daniel i ett svagt ögonblick, men var ändå glad i slutet på dagen när han tog tredjeplatsen i stenhård fight med nedan bilar…)

(…som var från vänster: Magnus Thomé från Rejsa.nuHenrik Sirath och på första plats utanför pall Rickard Nilsson. Häpnandsväckande nog var de tre bilarna på pallen av olika hjuldrivning och ändå så jämnt = bra reglemente.)

(Det tåls verkligen att understryka att ett starkt reglemente och att "alla är välkomna" mentalitet är en av seriens styrkor inför 2013. På Rudskogen var mixen på trackday riktigt härlig, allt från läckra Lotus Exige till klassiker på bana som Honda Civic och givetvis en massa Mitsubishi Evo!)

(Kungen bland alla Evos vart dock för denna dag… Joakim "JoCCe" Dyrstedt, eller mer känd som Mr. JRM Racing ihop med kompanjon Jimmy. Trots att han sköt topplocks-packningen under "hot laps" kunde han sno silver i Pro Modified och kommer ha siktet stenhårt inställt på första vinsten på Mantorp Park.)

(Den just nu ohejdbare Mikael "Diket" Borggren i sin sjuka "Saabsther" fick sig en rejäl match, men kunde med beslutsamhet ändå ta hem vinst i Pro-klassen och bästa tid med över en sekund tillgodo. Efteråt bjöd han delar av media och sponsorer på medåkningar, flinen på folk efteråt var ovärderliga!)

– – – – –

(Robin Antonsson har vunnit det mesta sedan Phantom Supran fick på sig dekalerna från Superior Imports just nu pausade motorbyggar-varumärke MajoR. Det gick inte hejda honom här heller, och som en fjäder i hatten slog han en förebild i "Carbon Supran" på dennes hemmaplan. Starkt!)

(Härliga färger och en insmugen komplimang till fotograf HENRIK OULIE för sitt jobb, Rudskogen är en otroligt vacker bana och dagen passerade förbi som en dröm rentutsagt!)

(Den enda tråkiga incidenten på hela dagen var när Lars Harlem brakade av ut i sandfållan och gav sin elaka Subaru Impreza by JUN Auto ordentligt med stryk. Hans TEAM YELLOW är dock bland Norges duktigaste på Japanska sportbilar och riktiga sportsmän; och fick bilen till start under "hot lap"- men hittade aldrig farten där. All heder ändå till dom, och vi uppmuntrar alla som lider med Lars att gå in på TEAM YELLOW FACEBOOK och skriva en uppmuntrande kommentar!)

(TimeAttack.nu är verkligen för alla och ännu fler exempel på vilken underbar blandning av bilar som var anmälda. I mitten av bilden ser ni de uppriggade konorna som Club och Club Challenge har på banan under tävling. Ronie Johanssons råa Opel Kadett och Linus Toyota Supra kommer ni båda få se på Mantorp Park under nästa event också…)

 

(En riktig hjälte reser sig upp när han blir nedslagen! Förra omgångens snabbaste Evo, Mikael Engblom fick tyvärr ett tråkigt vevaxel-ras och kom inte till start. Men det hann inte ens passera 48 timmar innan han tillsammans med huvudsponsor JRM Racing hade en ny vass puffra i bilen; och kommer vara redo till Mantorp Park på lördag. Går inte finns mer "fighting spirit" och stöttande sponsorer än så!).

(Vi avslutar med ett par Mitsubishi Evo till. Längst till vänster har ni NKM Motorsports Erik Karlén som trots samma klagande som vapenbroder Daniel Wembo om att "det understyr för mycket" ändå tog brons i Pro Modified. I mitten har vi Pontus Parneryd som än en gång var snuskigt snabb på gatdäck och hängde mer än på de i klassen ovanför = respekt.)

– – – – – 

Ni hittar alla resultat från Rudskogen HÄR (KLICKA!) och vi hoppas ni även i "sista minuten" kollar ang. att anmäla sig till Mantorp Park den 25 Aug (nu på lördag).

All info för att uppleva årets sista TimeAttack.nu körning hittar ni HÄR (KLICKA!), och ni är välkomna att ringa