GALLERI: Folk, depå och generell Time Attack livsstil @ Rond 2, Rudskogen

Resultat från Rudskogen: CHECK! Galleri från banan: CHECK! Nu är det dags för Del 2 av fotografier från Rond 2, och här är folk, vimmel och depå i fokus!

Bilderna är tagna av HENRIK OULIE som är en del av våran mediapartner SUPERIORS stall. Enjoy!

– – – – – 

(Träffens argaste front? Lars Harlem från TEAM YELLOW råkade ut för enda avåkningen på eventet, men kämpade sig tillbaka med en bil som inte hade samma fart- men ändå visade vilka tappra killar det är i det norska teamet.)

(Seriens enda dam, Helene Nordbäck med sin Brotec & JRM Racing sponsrade Evo X i en liten stilstudie. Var bara någon sekund bakom övre halvan av fältet denna gång, men i denna tuffa och jämna serie blir det en strid på kniven om varje placering!)

(Robin Antonsson med anhang från Göteborg var som alltid snabb, och såg till synes ut att ha en behaglig resa i depån också denna gång. Från vänster ser ni: Robin, Fredrik, Linus och okänd.)

(Åge Flugre med kända "Carbon Supra" var tredje snabbast för dagen, bakom ovan Robin Antonsson och så outstanding Mikael "Diket" Borggren i sin lilla "Saabsther". Men frågan är om inte Åges bil var den ballaste i depån…?)

(Vi gillar att omnämna vilken bredd och variation det är på bilarna i serien. I mitten ser ni t.ex. våran filmkille Daniel Hovdahls Mazda MX-5 som på förhand inte ser ut att höra hemma alls bland två i övrigt väldigt annorlunda typ av "låga bilar".)

– – – – – 

(Här var det mat! Seriens media och PR ansvarige Mikael Jarosinski fick rycka in som mattant när catering skulle ordnas till 50+ personer, och vadsomhelst duger ju inte? Förare och funktionärer flockades snabbt, och vi hoppas alla var nöjda med maten.)

(Hela dagen flöt på utan större avbrott, bortsett från Lars Harlems avåkning som hans team dock kunde rätta till i depån. Längst till vänster ser ni Daniel Wembo ta det oförskämt lugnt med en kopp hemmagjord tomatsoppa!)

(Funktionärerna från Hyllinge MK fick en lugn dag relativt sett, och försåga med frukost, lunch och eftermiddags-fika för att hålla humöret på topp. Stort tack till Hyllinge MK som sagt, och särskilt tävlingsledare Viktor som skötte tävlingen med bravur.)

(Till avslut en bild på unge filmkillen Daniel "O'SNAP" Hovdahl som trots sitt oskyldiga yttre ändå bjöd på en obscen gest till fotograf HENRIK OULIEDagens ungdom… men en läcker film från Rudskogen är under klippning!)

– – – – –

Glöm nu inte att "tagga er" på TIMEATTACK.NU FACEBOOK som vi redan hunnit få 600 fans till- "Dela" gärna sidan: http://www.facebook.com/Timeattacknu

Hoppas ni gillade bilderna, nu är det fullt ös till på lördag och Mantorp Park. Än finns platser kvar, kolla in HÄR FÖR ANMÄLAN (KLICKA!).