Mera medier till Rudskogen: Sviddgummi.nu, Onroaders.se och FR Media m.m samt ansökan ackreditering Mantorp Park 25 Aug nu öppen!

Igår visade vi er vem seriens officielle fotograf är i HENRIK OULIE MEDIA, idag är det dags att visa ett axplock av de vi gett ackreditering till och som vi ser varmt fram emot att se bilder utav efter helgen!

Intresset har varit stort trots att vi är på "bortplan" och att träffen är lagd på en fredag, men bortsett från våra egna resurser där redan nämnde Henrik kommer- så är även filmmakaren Daniel "O'SNAP" Hovdahl på plats för att skapa ett nytt mästerverk.

På fotografi-sidan har vi bl.a. fått in dessa siter/fotografer:

(Den största samlade gruppen (över 10 000 fans!) på Facebook för bilentusiaster, SVIDDGUMMI.NO skickar två fotografer för att som vi redan såg på Gatebil Mantorp- presentera en härlig volym med fina foton från de event de bevakar. De har förutom sin grupp på Facebook HEMSIDAN (KLICKA!) där man kan bli medlem och stötta satsningen med flera förmåner som tack. Ta en titt!)

(Det snabbt växande i Sverige ONROADERS.SE skickar även dom en fotograf i form av talangfulle Magnus Bekkengen till Rudskogen för att bevaka eventet.)

(FR MEDIA är en duett fotografer som ofta är på Rudskogen vid Gatebil events, och verkar ha en fallenhet för att leverera grym närvarokänsla i sina foton.)

– – – – – 

Det borgar för en spännande mix av bilder detta event som vi hoppas har allt mediamässigt för alla er fans, förare och supporters av serien.

Ni andra som fått ackreditering är inte glömda och lika varmt välkomna till Rudskogen för frukost klockan 09.00. Kontaktperson för dagen är Mikael Jarosinski (Superior Media) och ni når honom på +46738121190.

Ni som vill bevaka sista eventet för året på Mantorp Park den 25 Augusti skickar eran ansökan för ackreditering till: mikael@superiorimports.se

All media som godkäns tas väl omhand om med fri acces överallt och med frukost + lunch med alla förare inkluderat. Välkomna!