NYHET! Nu finns Highlights-videos av Superior Media varje Rond av Time Attack 2019

I vårt samarbete med SKRUVAT skapade vi bankörning-nördarnas nya TV-program: ”SVERIGES SNABBASTE AMATÖRER” (KLICKA FÖR ALLA EPISODER I 4K).

Nu har vi även ur dessa och med det material vi spelat in under produktionen skapat proffsiga highlights även från varje tävling av Time Attack 2019. 

Detta har varit ett signum vi haft sedan vårt makalösa genombrott 2015, då vi första gången hade över 100 anmälda och lanserade vårt egna TV-magasin på Viasat Motor & Viaplay.

Vi arbetar ständigt för att utveckla vår mediaplattform och skapa ett innehåll som uppskattas av såväl förare, följare och våra partners. 

Rörlig media har tack vare seriens ägare, mediabyrån Superior Media & PR alltid varit något som serien kunnat vara stolt över alltid hållit hög produktionskvalitet som ligger rätt i tiden.


HIGHLIGHTS: SWEDISH TIME ATTACK 2019

ROND 1 – RING KNUTSTORP:

ROND 2 – KINNEKULLE RING:

ROND 3 – MANTORP PARK:

ROND 4 + ROND5 – GELLERÅSEN ARENA:


”SVERIGES SNABBASTE AMATÖRER” – SÄSONG 1:

 


Vi tar gärna emot er feedback och förslag på hur vi ska utveckla vårt innehåll, både ris och ros är välkommet: media@timeattacknu.se

Stort tack till alla PARTNERS som möjliggör att vi ständigt kunnat utveckla Svensk Time Attack och kan göra professionella videoproduktioner som är branschledande i Svensk motorsport!