PEAN SWEDEN förlänger som Time Attacks leverantör av bromsar

Vi är glada över att presentera nyheten om att Sveriges mest inriktade företag inom prestanda-bromsar fortsätter serva serien och dess tävlande med sitt fina utbud och specialkompetens.

PEAN, vars ena delägare Mattias Nordenström, som bl.a. har en serietitel i klassen Club ovanpå massor av rutin/kunskap om bankörning & racing; kommer finnas på plats under våra tävlingar med support när den behövs som mest.

”PEAN har varit med sedan urminnes tider (grundades 2002) med att hjälpa bankörnings-entusiaster hitta rätt produkter och undvika falla fällan i där man ger sig ut på banan första gången; så är bromsarna efter ett par heat helt oväntat slut.

Här får våra förare ett riktigt mervärde under hela säsongen på en kritisk punkt med att Mattias (Nordenström, delägare) är med under tävlingarna- liksom ta del av attraktiva kampanjer på deras sortiment.

Vi ser fram emot en spännande säsong tillsammans när de dessutom hjälper oss med det avgörande målet för i år; att få fler nybörjare köra Time Attack. Där ser vi extra mycket fram emot att presentera mer kring en projektbil som lanseras tillsammans med Skruvat.se i samband med Rond 1.”

– Mikael Jarosinski, Grundare, media & säljansvarig TimeattackNU.se

(Film från förra årets samarbete)

Redan nu kan ni kontakta dom med förfrågningar om bästa lösning för att bättra era bilars bromsprestanda.

Tel: 0370-766 50
Det är lättast att komma fram före 11:00 eller efter 15:00.

Mail: info@peansweden.com
För bästa service bifoga relevanta uppgifter om ditt fordon.

www.facebook.com/peansweden

PS. Varje omgång av årets Time Attack kommer dom erbjuda förare & följare bra kampanjer.

Håll utkik på vår FACEBOOK för att höra mer om detta.


KALENDER:

Ring Knutstorp 10-11 maj

Kinnekulle Ring 7-9 juni

Mantorp Park 28-30 juni

Gelleråsen, Karlskoga 23-25 aug