TAnu.se FOTOGRAFER: Vi presenterar Hjalmar van Hoek aka Jallegraphics som 1 av 3 seriefotografer

PinkEvo-002 copyTAnu.se lägger stor vikt vid att dagens sociala medier, med Facebook etc kräver att man är i framkant när det gäller mediaunderlag.

Därför har vi alltid satsat på att ha minst en toppfotograf på våra deltävlingar egentligen så långt bak som 2009. I år har vi T R E, först ut Hjalmar van Hoek (JALLEGRAPHICS):

Hjalmar är som ni hör på (efternamnet) av Holländsk bakgrund, och har ett närmast vetenskapligt stort intresse för att fotografera bilar.

Hans portfolio har sedan hans egentliga genombrott som SUPERIOR SELECTED (KLICKA!) fotograf 2011 bara blivit vassare, och utökats med mer än bara de klassiska motiven.

Vi hälsar honom varmt välkommen, och är övertygade om att han formar ett solitt hörn i den trio (triangel?) av fotografer vi spikat skall vara med oss på samtliga TRE DELTÄVLINGAR (KLICKA FÖR KALENDER!)!

– – –

Mitt namn är Hjalmar, är gift och småbarnspappa. Sedan 2009 har fotografering varit ett stort intresse och tillsammans med mitt intresse för fordon blev det en rolig kombination.

Det började som en hobby men driver sedan ett år tillbaka min egen firma. Under den tiden man har hållit på har jag lärd mycket och har hittad lite av min egen stil.

Vid fotografering gillar jag att ljussätta fordonen lite extra och på senare tid har det blivit fartbilder med hjälp av min ”rig”.

Jag har gjort jobb åt diverse tidningar, bl.a. Performance BMW och Audi & VW.

Varje år sätter jag upp mål för mig själv som skall uppnås och jag försöker alltid sträva efter perfektion och kvalitét istället för en stor mängd bilder.

Det blir ett nöje att fotografera TAnu.se serien och jag ser fram emot att jobba tillsammans med mina nygamla mediakollegor och resterande trevliga TAnu.se crew!

– Hjalmar van Hoek aka JALLEGRAPHICS

– – – – –

Självklart kommer serien även dela ut ackrediteringar till gästande media, och fotografer anhöriga till förare/team.

Under veckan presenteras våra två andra namn, och vi vågar säga att det blir en stor "grädde på moset"; att när du kör på våra event, så kan du räkna med riktigt fina bilder på din bil!