Vår säkerhetspartner SIMPSON EUROPE bjuder på lunch och ovärderlig info om förarutrustning under Time Attack Mantorp Park:

Vi vill passa på att stolt välkomna åter SIMPSON EUROPE till Time Attack. De var en nyckelpartner som höjde nivån för förarnas personliga säkerhet 2015+2016, förutom att med sin kompetens även bidragit positivt till våra REGLER.

Nu är de tillbaka och ska under 25 – 27 juni vara med oss på Mantorp Park, detta vill de påannonsera på bästa möjliga vis:

Medverka på ett säkerhetsseminarium på ca 45min och bli bjuden på lunch. Erbjudandet är begränsat till 20 platser per dag p.g.a. COVID-19 RESTRIKTIONER. Vi kör både lunchpausen ”King of Mantorp” 26 juni och även lördag 27 juni. Först till kvarn!

INTRO:

Vi vet att det nu för tiden är extremt höga hastigheter under Time Attack körningar.

För att ge alla möjlighet att klara sig så bra som möjligt vid en eventuell avåkning kommer Jan Phersson från Simpson Europe att hålla en lunchföreläsning om hur den personliga skyddsutrustningen ska väljas, installeras, justeras och användas.

Föreläsningen är en förkortad version av den Safety Academy som Jan håller runt om i världen inom högsta nivån av motorsport ömsom gräsrötterna. Jan pratar i ca 40 minuter och under tiden bjuder Simpson Europe på lunch, en matlåda som normalt kostar 120:-.

Under fredag och lördag kommer Jan att finnas i pitbox 1 och visa delar ur sitt produktsortiment samt att finnas som resurs på banan för att hjälpa till med justering och anpassning av skyddsutrustning i era fordon.

ANMÄLAN:

Skicka ditt namn och tydlig anmälan till jp@simpson-europe.com, eller skicka ett SMS till +46706627400. Uppge vilken av dagarna du vill medverka (fredag 26 juni 12.55 eller lördag 27 juni 12.15). 

Föreläsningen kommer hållas i Mantorps fina VIP-hylla som är våningen ovanpå garagen. 

Tack till Simpson Europe för ert stöd till Time Attack och för att öka säkerheten runtom våra banor!