VIDEO: Porsche Cayman GT4 CS MR i Time Attack – Markus Lönnroth debuterar i Pro Mod

Time Attack är en plattform där folk med gatbilar tillika nya samt gamla ombyggda racebilar, kan mötas på ett säkert och professionellt sätt- utan att rejsa mot varandra och utsättas för riskerna det involverar.
 
I serien rullar det bästa från Porsches line-up, från Cayman/Boxter/944 i instegsklasserna till potenta GT3RS och turbo av alla dess slag i de mer avancerade för supersportbilar… men även en hel del pensionerade gamla Cup-bilar & extrembyggen.
 
 
Förarna är nybörjare till riktigt luttrade racingrävar. Seriens struktur ger möjlighet för alla att utveckla sin körning.
 
Vi vill välkomna Ica-handlaren och Porsche-nörden Markus Lönnroth till serien, som hoppat på den nya framgångsrika #sprintchallengescandinavia serien där han kör i Gelleråsen, Karlskoga färger.
 
 
Dessutom utnyttjar han tävlande i vår slicks-klass Pro Mod som ett sätt få till bästa möjliga kvalträning och ta del av den unika plattform Time Attack erbjuder; för de som vill ta steget från vanliga trackdays till något mer professionellt med ett tävlingsmoment.
 
Kika på detta videoporträtt som seriens mediapartner gjort åt Markus i hans satsning och önska han all lycka till i den serien som vår ambassadör!
 
I Time Attack kommer det bli händerna fulla då vi går mot högst antal anmälda i slicks-klasserna för full säsong på många år. Vad sägs om att allt från Saab, Corvette, Ford, Toyota, Ford, BMW och Audi är representerade i samma klass…?
 
KALENDER TIME ATTACK 2021:
R1 Ring Knutstorp: 30 april– 1 maj
R2 Kinnekulle Ring: 11 – 13 juni
R3 + ”King of Mantorp”: 1 – 3 juli
R4 + R5 Gelleråsen Arena, Karlskoga: 27 – 29 augusti