Anmälan till Time Attack 2021 är nu öppen:

Vi presenterar stolt vårt senaste och bästa upplevelsepaket för dig som älskar bankörning: Time Attack 2021.

I nedan presentation har vi omsorgsfullt lagt fram 10 områden som vi känner du som väljer i utbudet av tillfällen ta din älskade bil på bana, bör känna till om oss och jämföra med andra alternativ:

 
TIO (10) SPÄNNANDE PUNKTER OM TIME ATTACK 
 
Medan vi ökar kvaliteten på våra arrangemang, media och årlig service och tydligt ser en större efterfrågan på våra fullsmetade ”PRO-paket” (all incl., totalt 9 körtillfällen mm. för 29 990:-), så vill vi också behålla insteget till Time Attack realistiskt för nybörjaren med enklare sportbil. 
 
Därför är vi extra förväntansfulla över att få in fler nybörjare som kan teckna vårt enkla och billiga paket (BAS, start i fyra tävlingar för 12 990:-). 
Läs därför noga i presentationen, tänk över om vad som passar dig och om det inte finns en chans att till ett paket med mer media, attrahera partners som kan stötta dig. 

LÄMNA DIN SIGNUP NU (KLICKA!)

Vi älskar feedback från gamla som nya förare, skriv gärna en rad till oss på: anmalan@timeattackNU.se 
 
I vår klass för supersportbilar finner du det bästa från Porsches vagnpark.

Begränsat antal platser: Kölista gäller efter 50 bokade startplatser. 

Intresset är i osäkra tider under pandemi, väldigt stort. Förra året var vi banbrytande och visade hela motorsport-Sverige hur man kan arrangera Corona-säkra event med begränsat antal: https://timeattacknu.se/covid19/ 
 
Samma plan gäller i nuläget till premiär på Ring Knutstorp, där vi öppnar säsongen en vecka innan Porsche Carrera Cup har sin premiär.
Vi vill tacka Ring Knutstorp för att professionellt sköta kontakt med myndigheter och ställa tydliga krav för att genomföra arrangemang, en förutsättning för våra tävlande, partners och även följare.
 
Det begränsade antal platser gäller februari ut (50st). Vi kommer släppa på ca 10st platser i månaden mars + april.
Allt förutsatt att utvecklingen av pandemin i samhället går åt en positiv riktning, skulle förutsättningar ändras kommer paket erbjudas för Rond 2 – Rond 5 under maj månad.

LÄMNA DIN SIGNUP NU (KLICKA!)

OBS! Signup enligt kronologisk ordning gäller, de som anmäler sig först efter kö blir erbjudna platser. 
Skynda dig därför med din signup, men kom ihåg att anmälan är bindande.

Stor uppladdning, mediavåg på väg inför säsong:

Vi aktiverar vår uppladdning för säsongen, anmälda förare kommer presenteras löpande i våra sociala medier med banners och varje vecka,  hela två gånger har vi förberett videos med personporträtt på förare/profiler från serien. 
 
Allt från stjärnor till rena nybörjare kommer ge en inblick i deras upplevelse under våra event. 
 
Vi presenterar inom kort kalender med dagar som gäller för dessa klipp på Youtube: https://timeattacknu.se/sverigessnabbaste/
 
– – – – –
Välkommen med DIN SIGNUP NU (KLICKA!) för att få en minnesvärd sommar tillsammans med oss. 
 
Det går bra att maila oss på anmalan@timeattackNU.se, du kan även via fliken ”ALLMÄN INTRESSEANMÄLAN” skicka in info om dig och din bil, så kan vi ringa upp dig.