NYA SERIE & TEKNISKA REGLER 2021: Vi presenterar stolt senaste utgåvan

Ett långt gånget arbetet av TEKNISKA GRUPPEN når sin kulmination och vi presenterar stolt en uppdatering av de flesta av våra regler (Pro Mod och Unlimited lämnas till stor del tillsvidare orörda).

Inför 2020 lades ett massivt arbete på att ge alla tekniska regler en facelift, nu har vi baserat på flera komplexa frågeställningar och massor av feedback från våra tävlanden- fått klart med ytterligare punkter att förbättra med.

De senaste reglerna kommer göra Time Attack i Sverige ännu roligare, mer professionellt och tydligt att tävla inom.

Ett omfattande jobb har också lagts på att få våra SERIEREGLER [KLICKA!] att vara lika välskrivna och tydliga som de tekniska reglerna.

Därför önskar vi att alla ni som kört hos oss eller planerar köra, helt enkelt ser detta som en ”reset” av allt runt serien regelmässigt. Läs igenom dom noga så ni inte missar en liten detalj inför säsong som kan skapa olägenheter för dig. 

Vi kommer stadigt att prata mer om de olika ändringar och nyheter som gjorts på SVERIGES SNABBASTE YOUTUBE. Ni kan även se detta samlingsdokument som listar de flesta av alla förändringar i respektive Teknisk klass:

[KLICKA FÖR SAMLINGSDOKUMENT: FÖRÄNDRINGAR TEKNISKA REGLER 2021]

Förfrågningar om Tekniska reglementen, dispenser och all annan hjälp med regler skickas skriftligt via mail till: tech@timeattacknu.se.

All text (utom i de fall där det tydligt hänvisats annat) i detta dokument, är immateriell egendom skapad av och upphovsrättsligt ägd av TimeattackNU.se (Superior Imports AB). För nyttjande av text eller avtalslicens för att bruka reglerna kontakta: info@timeattacknu.se.