EPISK TIME ATTACK-FINAL 2022: Långhelg Gelleråsen Arena

De senaste säsongerna har Sveriges snabbaste gat, sport och extrembilar tävlat hos oss om att bli mästare i sina klasser på Sveriges bästa banor. 

Sedan 2018 avgörs serien med två deltävlingar på populära motorsport-anläggningen GELLERÅSEN ARENA; nu gör vi officiellt att det på sommarens sista officiella helg fortsätter den traditionen med tre körglada dagar!

Banan har sedan femfaldige och meste mästaren Richard Göranssons övertagande blivit en av de mest populära i Sverige. Vi är därför stolta att presentera en matig helg med tre kvalitativa dagar enligt nedan:

FRE 26 AUG: Time Attack Testdag

LÖR 27 AUG: Rond 4, TimeattackNU-serien

SÖN 28 AUG: Rond 5 (Final), TimeattackNU-serien

På den moderniserade anläggningen serveras god mat i restaurangen, hela banan är överskådlig från publikläktarna och andra spännande saker som möjligheten att hyra en bil tävla med till att delta i Gokart-långlopp… kommer som vanligt finnas. 

”Gelleråsen har vi varit på sedan 2014 och det finns bland mycket att rosa med banan, en enighet bland förares bild av den är att den är teknisk och utmanande… men har kanske Sveriges tryggaste avåkningszoner. 

Richard har gjort ett fantastiskt jobb trots pandemin och vi ser fram emot att fortsätta vårt starka samarbete med banan. Senaste två säsongerna slog vi trots nämnda kris, ändå rekord med antal tävlande, det talar sitt tydliga språk om banans popularitet. En perfekt avslutning på säsongen.

– Mikael A. Jarosinski, ansvarig Promotor TimeattackNU.se

Anmälan för seriedeltagande öppnar den 9 februari och vi offentliggör även idag en uppdaterad mediakalender av innehåll för hela månaden:

(Klicka för en större bild och information om februaris mediainnehåll.)

Bland spännande klipp på SVERIGES SNABBASTE YOUTUBE kan man också skönja att en podcast är under lansering, allt för att öka våra förares exponering i sociala medier och skapa ett ännu starkare gemensamt community. 

Skriv upp de publicerade datumen I VÅR KALENDER och vara redo för att anmäla dig till serien 2022. 

Redan nu på fredag offentliggörs nästa bana, vi har HITTILLS AVSLÖJAT FALKENBERG 30-31 JULI och nu alltså final på Gelleråsen Arena. Två banor på två attraktiva datum kvar… stay tuned!

FRÅGOR & INTRESSEANMÄLAN: media@timeattackNU.se (lämna gärna ditt telnr så ringer vi upp dig).